Butiken

Förutom vår webbshop så har vi sedan flera år tillbaka haft vår ljuvliga butik placerad strategiskt utmed motorvägen 5 minuter utanför Borås centrum. Med gott om parkeringsplatser och en stor lokal på 700 kvm så kan man lätt förlora sig i vackra ting. Butiken är endast öppen 6 månader per år uppdelat på tre månader under våren och tre under hösten.

 

Från mitten av Mars till mitten av Juni kan man besöka oss och hitta mängder med heminredning för både inomhus och trädgård. Det vi är allra mest kända för är vårt stora utbud av egenimporterade

trädgårdskrukor till Sveriges absolut bästa priser

Efter ett sommaruppehåll så fyller vi upp butiken med ett helt nytt höstsortiment och håller öppet butiken till mitten av December. En bit in på denna period när mörkret börjar falla tidigt om kvällarna och kylan närmar sig med stormsteg så tar vi även in ett stort julsortiment där du kan hitta allt som hör, just julen till.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

För att hålla sig uppdaterad med vad som händer i butiken så

följ oss gärna på Facebook & Instagram

Från Boråshållet; sväng av vid Biltema, tag vänster över bron. Tag sedan första gatan till vänster och kör 700m, till Silventhuset, efter 8848.

Från Götebörgshållet; sväng av vid Viaredsmotet, tag första höger, sedan första vänster och kör 700m, till Silventhuset, efter 8848.

  • Facebook
  • Instagram